... omavaraisuus. Olisi hienoa olla omavarainen! Jossain vaiheessa kyllä opettelen hyödyntämään muun muassa metsän antimia paremmin ja pitämään omaa pientä kasvimaapalstaa.
... ekotalot. Niistä minun pitäsi ottaa enemmän selvää! Miten ne voivat olla niin ekologisia?
... matkustelu. Tämän on kyllä ristiriidassa minun maailmanpelastamishalujeni kanssa, koska se on usein niin ekologista. Lentäminen ei muutenkaan ole mukavaa. Mutta sitten kun menen reilaamaan, niin matkustetaankin junalla!
... musiikin tekeminen itse. Se olisi jotain niin hienoa! Säveltää ja sanoittaa :) ihailen muun muassa Pariisin kevättä, Reginaa ja The Crashia. Heillä on koukkuja sanoituksissa. Ja en tiedä miksi tuli vain kotimaisia mieleen :D Myös Asa (tai millä nimellä hän nyt tekeekään musiikkia) ja varsinkin Jätkäjätkät ovat/olivat hienoja. En ole kuullut heistä vähään aikaa, ovatkohan hengissä? Mutta heillä on hyvä meiniki.
... omana itsenä oleminen. En pysty olemaan uusissa tilanteissa oma itseni. Enkä jos minun odotetaan tekevän jotain suurta tai johtavan suhkoht tuntemattomia ihmisiä. Mutta en pukeudu niin kuin massa (enkä kyllä tarkoituksella mitenkään epämuodikkaasti pukeudu, vaan siltä mikä minusta on kiva tyyli) tai kuuntele massamusiikkia pelkästään. Mutta jotainhan niissä on, jos ne iskevät!